Intreaba nutritionistul

In aceasta rubrica mi-am propus sa public interviuri cu nutritionisti din Republica Moldova pentru a contribui cu informatii valoroase pentru comunitatea mea.

Voi incerca sa colaborez cu nutritionisti care sustin atat alimentatia traditionala, dar si cea vegana sau crudivora pentru a prezenta toate avantajele diverselor regimuri. Tot la aceasta rubrica, mi-am propus sa abordam subiecte precum alimentatia dinainte si dupa antrenamentele de sport, precum si regimurile proteice care sunt foarte la moda in anul 2021.

Care sunt cele mai solicitate teme pentru a fi dezbatute cu nutritionisti?

Printre cele mai solicitate teme de catre urmaritori se numara: cum sa nu ma ingras de sarbatori? cum sa nu adaug kilograme in plus cand merg la odihna All Inclusive, cum se tine corect un regim de detoxifiere si altele. O alta categorie sunt parintii care vor sa afle mai multe despre alimentatia copiilor sau chiar despre regimurile de crestere a masei corporale. Subiectele despre doza de zahar zilnic recomandata genereaza si ele un interes special din partea comunitatii mele. Ar fi logic sa o luam treptat si pentru fiecare subiect sa alegem nutritionistul portivit si cat mai informat.

Ar fi util sa-mi zici care sunt nutritionisti pe care ii admiri si ce subiecte te intereseaza. Lasa-mi sugestiile tale intr-un email sau comentariu. De asemenea, poti sa-mi scrii pe paginile de social media unde sunt activa si comunic zilnic cu urmaritorii mei. Voi fi bucuroasa sa te cunosc si sa impartasesc cu tine cele mai echilibrate retete.

Viziteaza paginile mele de Facebook sau Instagram, pentru mai multe idei si sfaturi utile de gatit sanatos.

Vezi colectia de retete de pe blog aici

“Zaharul trebuie exclus complet” – nutritionistul Sergiu Munteanu

Cum sa-mi alimentez familia cit mai sanatos? Zahar sau miere, ce le dau copiilor? Cum sa-i fac pe cei mici sa manance legume? Sunt si eu in dilema, hai sa intrebam nutritionistul! Medic nutriționist și președinte al Fundației “BiTonic”, dl…